Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде традиционната си пресконференция в Пресклуб „България“ преди предстоящия мач от 18-ия кръг с Арда. “Червените” приемат тима от Кърджали на стадион “Витоша” в Бистрица в неделя от 12:45 часа. Панайотов изрази опасенията си от предстоящите тежки метеорологични условия.

„Очакванията ни за мача са в неделя да бъдем по-добрият отбор и да победим, тъй като е изключително важен двубой за нас. Надявам се да не допускаме грешки като в последната среща (б.р. - загубата с 1:2 от Пирин) и да излезем победители“, каза Панайотов.

„Знаем силните и слабите страни на Арда. Не могат с нещо да ни изненадат", отбеляза още младият специалист. 

"По-малко грешки искаме да направим с оглед последния мач. Те бяха нелепи и ни костваха победата. При 1:0 за нас аз лично не виждах как Пирин ще ни отбележат гол, а реално допуснахме обрат. Надявам се това да не се повтаря, тъй като се губи увереността в отбора и това не е добре за нас“, добави той. 

„Очаква се сняг през уикенда, надявам се да не вали много, но с  времето не можем да се борим, така че условията ще са еднакви и за двата отбора", каза още Панайотов.

"Няколко човека са с леки травми, но като цяло по-голямата част от играчите са здрави. Надяваме се да няма контузени, тъй като разчитаме на всеки един футболист“, каза Панайотов и подчерта, че Александър Тунчев е добър треньор и е впечатлен от Арда, който показва по-голямо постоянство спрямо миналата година.

Купа на България - сезон 2023/2024
Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига