Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде пресконференция преди утрешното гостуване на Царско село. Срещата от 23 кръг на efbet Лигата ще се играе на стадиона в Бистрица и по програма започва в 17:30 часа

"Върнан Анита тренира с нас. В момента минава медицински прегледи. Очаквам да подпише до няколко часа. Надявам се той да вдигне качеството на отбора и да помогне на тима. Има интерес към Жанио Бикел. Ако той напусне, ще имаме кой да го замени. Играч като Анита винаги е добре дошъл. Не е играл отдавна, но физическото му състояние е много добро. Футболисти, които имат много мачове на високо ниво не се нуждаят от много време, за да възвърнат формата си”, каза Крушчич по темата за предстоящия трансфер на Върнан Анита на „Армията“.

“Не съм убеден, че стадионът в Бистрица може да приеме всички наши фенове. Не знам защо точно там ще играем, тъй като Царско село никога не е приемал домакинствал на този стадион срещу съперници с много публика. Притеснявам се дали всичко ще бъде наред", допълни сърбинът.

За мача с Царско село 43-годишният специалист няма да може да разчита на трима основни играчи. Раул Албентоса и Тиаго Родригес са контузени, а капитанът Петър Занев изтърпява наказание.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020