Селекционерът на Уелс Брайън Флин изрази разочарованието си от загубата с 0:1 от България в квалификационен мач за Евро 2012. Специалистът, който е временно на поста след оставката на Джон Тошак, призна, че за “драконите” вече е почти невъзможно да се класират за европейското първенство.
 
“Загубата е болезнена и всички сме разочаровани. Това не бе част от предварително начертания план. Мисля, че мечтите ни за класиране претърпяха сериозен удар. Сега вече ще ни бъде много трудно. Почваме да се готвим за мача с Швейцария още със събуждането. Имахме доста шансове, даже и няколко златни положения, но не успяхме да стигнем до гола и при чистото на Крис Гънтър в началото. Един гол ни даваше мечтания старт", заяви Флин.
 
“Бяхме малко предвидими и съперникът намери начин да се справи с нас. Просто не бяхме достатъчно силни. Добрата новина, е че разбрах кои от играчите могат да се представят добре, когато започне истинската битка", допълни селекционерът на Уелс.
 
Във вторник “драконите” гостуват на Швейцария в мач от нашата Група “G”, докато Англия приема временния лидер Черна гора. България почива от евроквалификациите в този ден, но има насрочена контролна среща със Саудитска Арабия в Истанбул./БЛИЦ