Без двама от най-добрите си футболисти излиза Витоша на „Армията" днес (от 20:00 часа). Това са Илия Димитров и Емил Гъргоров. Юношата на Левски е контузен, а Бадема наказан. Треньорът на „тигрите" Енгибар Енгибаров се надява наказанието на Бадема да бъде намалено другата седмица.
 
„Би трябвало да му намалят санкцията. Все пак 1 мач за червения картон и още 4 за реакцията ми се вижда твърде сурово наказание. Освен това, Гъргоров за първи път в кариерата си получава червен картон. Така че и от човешка гледна точка, би трябвало да не го наказват толкова жестоко", коментира пред "Меридиан Мач" Енгибар Енгибаров. 
 
„Ясно е, че ЦСКА е фаворит и много по-силен отбор от нас. Аз имам много добри чувства към „червените", играл съм в този отбор. Но съм професионалист и искам моят тим да победи. С Добри Митов (б.р. - временният заместник на Люпко Петрович) съм приятел, били сме съотборници в ЦСКА и младежкия национален отбор. Жалко за катаклизмите, които имаше в ЦСКА през седмицата. Жалко и за нас, защото сега „червените" ще са опрени до стената и ще се хвърлят с всички сили срещу нас. За съжаление напоследък ни се пада да играем все с такива отбори. И Берое ни посрещнаха в Стара Загора след две поредни загуби и срещу нас бяха задължени да гонят победата. Сигурен съм, че при други обстоятелства щяха да ни подценят и можеше да не загубим", добави треньорът на тима от Бистрица.
 
"След толкова слаб мач - в Стара Загора миналия кръг, сега ЦСКА не може да си позволи грешки срещу нас. Но ние няма какво да губим на „Армията" и можем само да спечелим", добави Енгибаров.

Спецът все още не може да разчита на вратаря Християн Василев, който се възстановява от травма. 

Групата на Витоша:
Вратари: Кристиян Кацарев, Николай Георгиев
Защитници: Тодор Гочев, Евгени Зюмбулев, Венцислав Бонев, Румен Гьонов, Теофилос Курупис, Георги Купенов, Ваньо Илиев
Полузащитници и нападатели: Кристиан Узунов, Кристиян Кочилов, Георги Амзин, Даниел Кутев, Четин Садула, Запро Динев, Григор Долапчиев, Лъчезар Котев, Атанас Кабов

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020