Треньорът на словашкия Жилина Павел Хапал заяви, че не е доволен от равенството 1:1 срещу Литекс в първи мач от Третия квалификационен кръг на Шампионската лига. “Не бих казал, че резултатът е голям успех. Малко съм разочарован, защото създадохме много положения и бяхме длъжни да победим”, каза треньорът.

“Представянето на нашия отбор много ми хареса. Мисля, че играхме много добре. Наистина не бързам да се радвам, защото всичко може да стане на реванша. Чух вашия въпрос към нашия футболист Чийсеи и съм обиден, че идването му в Словакия е крачка назад. С какво Белгия е по-добра от Словакия? Да не би белгийците да са били световни шампиони по футбол? Мисля, че Жилина ще му даде повече възможности да се покаже в европейския футбол, отколкото досегашния му отбор Вестерло", коментира президентът на словаците Йозеф Антушек.

“Литекс не е Биркиркара (б.р. - съперникът на Жилина в предишния кръг) и ни беше изключително трудно срещу българите. Ако бяхме по-точни в завършващата фаза, можехме да се поздравим с победа, но вече мислим за реванша", добави вратарят Мартин Дубравка./БЛИЦ