В българската спортна преса се появиха трансферни спекулации относно халфа на ЦСКА Ивайло Чочев. Младият футболист направи силно представяне през есенната част от шампионата и това породи интереса на доста сериозни клубове от Западна Европа, за което БЛИЦ иформира в края на 2013 г.
 
Вчера мениджърът на Чочев Петьо Костадинов написа в Prosport.bg, че около Коледа е пристигнала оферта за негов клиент, който играе за “червените”. Предложението е било от отбор, от силен шампионат, който стана известен през последните два месеца повече, като интересуващ се от национал на Левски.
 
След реванша за Купата обаче, интересът е бил насочен категорично към играч на ЦСКА. Той е отказал предложението, а с позицията му са се съгласили самият футболист и изпълнителният директор Александър Тодоров.
 
Спортната преса разпозна Ивайло Чочев в описанието на футболиста, чието име не е споменато от Петьо Костадинов. След това започна и гадаенето за името на отбора. Предполага се, че младият халф е набелязан от отбор, който доскоро е имал интерес към полузащитник на “Левски”.
 
Така на преден план излязоха два имена – италианският Удинезе и руският Урал. “Зебрите” имаха интерес към младия халф на “сините” Антонио Вутов. Тимът от Екатеринбург пък вече направи неуспешна оферта за Владимир Гаджев.