Само ден ни дели от старта на втория кръг в "А" група, който очевидно ще остане единствен фокус на водещите ни отбори след провала им в Лига Европа. Над 7 часа спорт на живо в ефира на TВ 7 предстоят до неделя вечер, a студията преди срещите, самите мачове и всички интервюта ще се предават пряко и на сайта agrupa.news7.bg, информираха от телевизията, притежаваща правата за излъчването на "А" група.

В събота шампионът Лудогорец, който не се намира в най-добрата си форма гостува на традиционно тежък свой съперник - Черно море. Двубоят във Варна е от 18:00 часа, а студиото стартира половин час по-рано. Ден по-късно е дербито ЦСКА – "Левски", което, противно на спекулациите през седмицата, ще бъде излъчено по TВ 7 и сайта agrupa.news7.bg. В 19:00 часа започва прякото предаване от националния стадион "Васил Левски", а първият съдийски сигнал от Георги Йорданов ще бъде даден в 19:30 часа. До 22:30 часа пък зрителите ще могат да гледат на живо и всички интервюта след края на мач №1 у нас. Това ще стане чрез първото издание на предаването "Спорт7 Live".

Понеделник, 28 юли, пък е денят за едночасовия обзор в Спорт7 на целия кръг със специални гости и репортажи от всички мачове.

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите