Трима от футболистите на Калиакра са с контузии след загубата с 1:3 от ЦСКА на "Българска армия" за първенство в неделя, съобщи треньорът Радостин Трифонов.

Защитниците Павел Ковачев, Ангел Маджиров и голмайсторът от столичното гостуване Джунейт Яшар тренират на облекчен режим и не е ясно дали ще се възстановят за мача срещу Локомотив (Пловдив) в Каварна. Двубоят от 19-ия кръг на "А" група е в неделя от 17:30 часа.

"Съжалявам, че не можахме да достигнем до равенството срещу ЦСКА. Надяваме се да разчупим серията мачове без победа от септември насам в предстоящия кръг", каза пред БТА Трифонов.

Той и новият наставник Вачко Маринов разчитат възпитаниците му да излязат в неделя на стадион "Калиакра" по-свежи от "смърфовете", на които в четвъртък предстои тежък домакински двубой с "Левски" от 1/4-финалите за Купата на България.

В Калиакра се стремят да забравят по-бързо загубата от ЦСКА и вече се настройват за мача срещу амбициозния Локомотив с - шоколадови бонбони. Джунейт Яшар е почерпил съотборниците си за първия си гол в "А" група, а Мирослав Григоров, Дарин Андонов и Илиян Чавдаров - за дебюта си в първенството.