Трима от Лудогорец са с леки контузии на лагера на тима в Сандански. Това заяви треньорът Ивайло Петев - Кмета. С травми са юношата на ЦСКА Мартин Дечев, Граматиков и Шопов, но най-късно до сряда ще тренират наравно с останалите. Треньорският щаб увери, че контузените ще бъдат на линия за мача срещу Брестник в първия пролетен кръг от Източната “Б” група. Най-малко 500 души очакваха първата тренировка на Лудогорец в Разград в събота, но мераците им видят за пръв път новите попълнения удариха на камък. По програма хитът на трансферния пазар у нас трябваше да бъде в столицата на Делиормана, но заради лошите атмосферни условия се върна отново в Сандански.

По всяка вероятност до няколко дни ще стане известно името на новото попълнение, научи БЛИЦ. Засега евентуалното ново попълнение се пази в тайна, но от ръководството за пореден път заявиха, че привличането му ще разтърси трансферния пазар.

“В събота излизаме за задължителна победа в Брестник. Всеки друг резултат ще обезмисли близо двумесечната ни подготовка”, заявиха от щаба на Лудогорец.
Мехмед ХОДЖОВ/БЛИЦ