Ръководството на Марек, в лицето на изпълнителния директор на клуба Ивайло Паргов, преговаря с трима треньори да поемат тима. Става въпрос за Емил Велев, Велислав Вуцов и Тенчо Те­нев.

Най-сериозни са разговори­те с първите двама. Засега обаче те се дърпат и не мо­гат да стигнат до разбирателство. В първоначалните планове е бил и Антон Вел­ков, но той е отклонил пред­ложението, тъй като се надява да поеме младежкия на­ционален отбор.

През миналата седмица Паргов обяви, че името на новия наставник ще бъде обявено на 2 юни (понедел­ник). Вчера обаче това така и не стана факт. Шефът на Марек даде ден отсрочка и заяви, че треньорът ще ста­не ясен днес.

Новият наставник ще ре­ши на кои футболисти от състава, спечелил промоция за елита, ще разчита, както и колко нови попълнения ще бъдат привлечени.

Специа­листът ще реши и къде ще се проведе вторият лагер след този в Банско, феновете на Марек се надяват в отбора да остане нападателният тандем Еньо Кръстовчев - Крум Бибишков. И двамата имат богат опит по терените на "А" група и би­ха помогнали много. Има го­ляма вероятност те да продължат да играят на стадион "Бончук".