Трима треньори проведоха днешната тренировка на Локомотив (Пловдив). Кондиционният специалист Александър Стайковац днес стартира работата си на "Лаута". Той е сравнително познат на "смърфовете", тъй като направи функционалните им изследвания по време на подготвителния лагер в Марбея. Същинската част на заниманието водеше Саша Николич, като му помагаше Петър Пашев.

Първа тренировка с мъжкия отбор на Локо направи Аян Съдъков-младши, който бе привлечен след добрите си мачове за дублиращия състав. Юношата е син на легендата на "черно-белите" и бивш наставник на отбора Аян Садъков. В тренировката на "Лаута" се включи и друг юноша на клуба - Бахри Шакир, който в момента се подвизава в третодивизионния Асеновец.

От леки травми се оплакват Любомир Витанов, Джереми Родригес и Здравко Лазаров, които се подготвят на облекчен режим. Електричката със сигурност ще пропусне гостуването на Калиакра, тъй като е наказан заради натрупани 5 жълти картона. Мачът от 23-ия кръг на "А" група е в понеделник от 21:00 часа в Каварна. /БЛИЦ