Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Трудни отбори чакат ЦСКА и Левски в предварителните кръгове на Шампионската лига при евентуална тяхна шампионска титла на България.

Сред тези съперници са БАТЕ Борисов, Астана, Розенборг, ХИК (Хелзинки), Макаби (Тел Авив), Цървена звезда, Селтик, АИК и шампионите в Полша, Румъния и Кипър, които и да са те.

Тези наглед тежки отбори идват, тъй като и ЦСКА и Левски биха били сред непоставените отбори при евентуална шампионска титла в родното първенство. Те биха ползвали коефициента на България, който е 3,500.

Все пак има вероятност и "сини" и "червени" да бъдат и сред поставените, което би им отредило по-леки съперници, но тя би дошла при много изненадващи първенци в повече от 10 различни шампионата.

От друга страна за шампиона и хегемон Лудогорец задачата при титла на България би била доста по-лека, тъй като той ще бъде поставен със сигурност в първите два кръг на квалификациите. Там евентуалните съперници са доста по-леки като шампионите на Латвия, Малта, Сан Марино, Косово, Черна гора и други. 

Тук трябва да отбележим, че тази година потокът на шампионите ще е доста по-силен от миналата. В него освен вече споменатите клубове на по-късен етап ще се включат Динамо (Загреб), Копенхаген, ПСВ или Аякс, Славия (Прага) или Виктория (Пилзен), Йънг Бойс, ПАОК и Ред Бул (Залцбург). 

От този поток само четири клуба ще влязат в групите на ШЛ.

ШАМПИОНСКА ЛИГА, СЕЗОН 2017/18 – КЛАСИРАНЕ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ