„Мачът в събота е по-различен за Етър. Ние имаме нужда от точки и е крайно време да спечелим. Искам да поканя феновете на стадиона, защото имаме нужда от тях. При нас ножът е опрял до кокала и този път играчите излизат за личната си чест и достойнство”, заяви старши треньорът на “виолетовите” Цанко Цветанов.
 
„Етър“ има игрови потенциал да си тръгне с добри резултати от всички мачове до края на сезона. Нямам повод да съм песимист, виждайки как се готвят футболистите през цялата седмица”, увери Цветанов.
 
„Под въпрос за мача е Красен Трифонов, а сигурни отсъстващи са Гайдаров и Жандре. Още не е картотекиран сръбският вратар Ненад Филипович. Игралият във Втора Бундеслига Бакари Диаките не получи одобрение. На този етап неговото физическо състояние не е такова, каквото очаквам “, поясни Цветанов.
 
„Познавам съперника и Емил Велев, защото дълго време работихме заедно. Той е сериозен специалист и съм сигурен, че „Локомотив“ ще ни окаже сериозна съпротива. Те също нямат в последните мачове позитивни резултати. Но аз се интересувам как ще играе „Етър“. Ако покажем най-доброто от себе си, ще победим “, завърши роденият през 1970 година наставник.

ПРОГРАМА НА "А" ГРУПА - ТУК!  КЛАСИРАНЕ В "А" ГРУПА - ТУК!