Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Цанко Цветанов даде ексклузивно интервю за БЛИЦ, след като се появиха информации, че е подал оставка след загубата от Берое с 0:1 в Стара Загора.
 
-Цанко, здравей! Упорито се говори, че вече не си треньор на Етър?
-Няма такова нещо. Кой е съобщил тази новина?
 
-Единият от собствениците на клуба – Фейзи Илханлъ.
- Окей, като ще си говорим истината, нека си я кажем. Първо, аз оставка не съм подавал и няма да подам. Имам тригодишен договор с клуба и искам да го изпълня. Очевидно е обаче, че г-н Илханлъ прави опити да ме принуди да си тръгна. След мача, вероятно силно афектиран, той обвини мен и част от футболистите, че сме продали мача с Берое. Което е пълна глупост! Представяте ли си – аз, човекът, който толкова силно обича Етър, защото Етър е родният ми клуб, да се продам! Да го направя в началото на моята кариера като старши треньор в елитен български отбор. И то не в какъв да е отбор, а в Етър.
 
-Кога беше обвинен в тази “продажба”?
-Непосредствено след края на мача. Но не директно от Илханлъ, а от други хора, които ми предадоха неговите думи. Аз съм бил пуснал в игра Гаджалов, за да си вкара автогол?! Това е пълно безумие. Пълно!
 
-Ти какво ще му отговориш на Фейзи Илханлъ?
-Какво да му отговоря?! Какво мога да му кажа?! Мисля, че нито един трезвомислещ човек не може и да си помисли, че е възможно да участвам в такива схеми като продажба на мачове. Аз съм човек с чест и с чиста съвест. И не искам те да бъдат опетнявани. Ако г-н Илханлъ иска да ми каже нещо, нека ми се обади по телефона. Нека ме извика на разговор, а не да го прави чрез медиите.
 
-Да очакваме ли днес да се срещнете?
-Нямам представа. Аз съм готов да се видим и да си поговорим право в очите. В 17,30 часа ще изведа отбора за тренировка. Искам още веднъж да подчертая, че не желая да напускам Етър, а за остана в клуба и да продължа да работя. Да, допуснахме две поредни загуби, но нека не забравяме, че сме новаци в “А” група.
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ