Царско село продължава усилената си подготовка за новия сезон. Втородивизионният тим отново е воден от Никола Спасов, който стартира миналия шампионат начело на отбора, но след това замина за Казахстан. До момента новите футболисти са осем - ветеранът Веселин Минев, опитният Николай Дюлгеров, полузащитниците Емануил Манев, Владимир Семерджиев и Пламен Тенев, сърбинът Марко Пърлевич и вратарите Кристиян Кацарев и Росен Андонов. 

С тима тренират и крилата Петър Тончев и Илиян Йорданов, които обаче все още не са подписали договори.

"Целта ни е първото място, въпреки че тази година конкуренцията ще е много голяма - Арда, ЦСКА 1948, Монтана, Локомотив (София), по морето също има добри отбори”, коментира вратарят Росен Андонов. 

"Доста бързо се разбрах с ръководството. Условията, които се предоставят тук, мога да твърдя, че ги нямат голяма част от отборите в елита. В чужбина се справих доста добре. Имах още една година от договора, но така се стекоха обстоятелствата, че се върнах в България. В близките 10-15 години толкова силна Втора лига мисля, че не е имало. Надявам се ние да оправдаем очакванията и да спечелим мястото си в Първа лига", каза Николай Дюлгеров, който се завръща от Израел, където бе част от Апоел Мерморек.