Царско село започна подготовка за новия сезон в efbet Лигата с шест нови попълнения, но без голямата си звезда Андерсон Кордейро. Той трябва да пристигне в България днес, след като прекара ваканцията в родината си Бразилия.

Към момента новите попълнения в състава на Тони Здравков са вратарите Янко Георгиев и Християн Василев, халфът Лукас Диас и нападателите – Петър Атанасов, Миси Мезу и Милчо Ангелов.Царско село се надява да привлече един-двама нови футболисти до сряда.

"Започваме със 17 човека подготовка. Надявам се да привлечем още един-двама. Знаете, че селекцията е отворен процес, но съм спокоен. В момента провеждаме разговори с българи и с един чужденец. Убеден съм, че ще са положителни преговорите и скоро ще се окомплектоваме. Разполагаме с двама вратари и в момента не търсим на тази позиция. Когато човек е професионалист, няма значение от коя страна идва и дали е българин или чужденец“, заяви Здравков.

„Нямаме поставени цели, но моето желание е да бъдем по-напред от предишния сезон. Завършихме 9-ти миналия сезон, идеята ни е да сме по-нагоре, всичко зависи от нас. Аз лично харесвам формата, добър е. За мен с 16 отбора е най-добрия вариант", заяви Здравков.