Бившият вратар на ЦСКА Ивайло Петров подаде ръка на ненужен в "Левски". Пифа, който наскоро стана помощник-треньор в румънския УТА-Арад, сподели, че се е свързал с Христо Йовов, за да проучи възможността около евентуално преминаване на третия вратар на "сините" Михаил Иванов във втородивизионния тим от северната ни съседка. Наставник на УТА-Арад е добре познатият у нас Еуген Трика.
 
"Много симпатично момче, разговарях с него. Гледал съм му един мач", каза Пифа за Михаил Иванов.

"С Йовов също разговарях. Получих добри отзиви за Мишо Иванов и от Любо Пенев. Все положителни неща са ми разказвали за него", сподели още Ивайло Петров, който беше гост в предаването „Спортен свят” по Канал 3 с водещ Крум Савов.
 
"С Владо Манчев ни бяха поканили през лятото да работим в школата на ЦСКА. Приех със сърце. Беше голямо удоволствие да работя с вратарите в академията. След 3 дни ми звънна Еуген Трика, на когото бях отказал две-три покани преди това да работим заедно. Дори и сега пак да ми се обади, ще отида, защото научих страшно много неща. Трика е страхотен човек и голям професионалист. Приех поканата му. Отидохме в Арад. Това е отбор с традиции, който е трети по шампионски титли в Румъния. Сегашният собственик е румънец, за пръв път виждам такъв човек. Грам нищо не разбира от футбол, уникален лъжец. Той има страхотен късмет, че не знам румънски. Грам не разбира от футбол, няма и пари. Този отбор все още съществува благодарение на Трика. Там имат голям респект към него, както тук имаме към Любо Пенев и Христо Стоичков. Искахме да вземем при нас вратаря Марио Кирев, но той сега е в Тимишоара, а те са ни кръвни врагове и нямаше как да го привлечем", сподели Пифа.

"Преговаряме с 4-5 българи, повечето са от „А“ група. В момента правим една мини война с президента. За пръв път виждам такова нещо - треньор да иска да изгони президента си. Нещо подобно на Стойчев и Казийски във волейбола. Футболистите са на наша страна, феновете и целият град - също. Правим опити да спечелим един от най-богатите румънци да вземе отбора. До 20-ина дни нещата трябва да се решат", обясни още Ивайло Петров.