Цирковете на "Армията" продължават с пълна сила. След като ръководството на клуба се изгаври с журналистите и не изпълни обещанието си да даде пресконференция, се разигра още една любопитна случка... по-точно трагична, показваща за каква аматьорщина става въпрос в ЦСКА.

Треньорът на дубъла на "червените" Иван Атанасов се тюхкаше и вайкаше как ще тръгне към "Герена", където в 16 часа започва вечното дерби с "Левски". Наставникът не може да събере нужния брой футболисти. Куриозът е, че заради безпаричието в клуба и неплатените сметки на служебните телефони специалистът не може да се свърже с играчите.

Атанасов от сутринта опитва контакт с Денис Причиненко и Кристиан Супусепа от първия отбор, на които иска да разчита за сблъсъка с "Левски". Украинският защитник дори е капитан на дубъла, но към момента не е ясно дали ще играе днес. Около 12 часа треньорът все пак е успял да се свърже с един от двамата - Супусепа, който обаче изключил телефона си, след като разбрал, че го викат за мач на дубъла.