Левски преговаря с Ивелин Попов. Левски не преговаря с Ивелин Попов. „Сините“ искат Попето. „Сините“ не искат Попето. Той не желае при тях, той е готов да се завърне при тях.

Феновете станаха разногледи от противоречивата информация, свързваща трикратния носител на наградата „Футболист на България“ с „отбора на народа“.

Истината е, че Левски има нужда от Ивелин Попов и той от Левски. 34-годишният ветеран ще внесе спокойствие, свежест и сила на „Герена“, ще се превърне в победоносното знаме, което ще поведе отбора към висините. Натам, където Левски не е бил отдавна. За разлика от някои други Попето не е лакомник за пари. Натрупал си ги е отдавна. Има си ги в достатъчно количество след блестящата клубна кариера, която направи  в Турция и най-вече в Русия.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

И в името на Левски, в името на голямата кауза ще бъде готов да облече синия екип срещу символична сума по подобие на Мъри и помощниците му, които даже все още не са взели и една заплата.

Така че, всички, стискащи палци на „синия“ тим, ще чакат със затаен дъх лятото, когато най-голямата трансферна бомба в последните години на „Герена“ ще гръмне.

Предпоставките за осъществяването й са налице – Попето е в края на кариерата си и е доста вероятно да напусне руския Сочи през лятото, когато изтича договорът му.  Със сигурност предложения за него ще има и от други отбори, но везните клонят към завръщане в България. Но не тук или там, а в Левски. Мястото, където е бил като юноша. Сега идва времето,  когато Ивелин ще заиграе там и като мъж. Истински, с голямо синьо сърце…
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ