ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА 1948 публикува в клубните си профили в социалните мрежи специално видео, с което намеква за нещо голямо. „Червените“ обещават подробности в следващите часове.

Предвид, че на кадрите се вижда емблемата на Интер, самолет и след това логото на ЦСКА 1948, вероятно става дума за официалното представяне на национала Никола Илиев като футболист на тима, воден от Атанас Рибарски.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Този трансфер се очаква от няколко седмици, като благодетелят на „червените“ Цветомир Найденов на два пъти на собствения си профил във „Фейсбук“ анонсира сделката с италианския гранд.

БЛИЦ СПОРТ преди седмица първи съобщи, че нападателят на националния отбор на България е постигнал договореност с шефовете на ЦСКА 1948 да облече екипа на отбора. Илиев ще играе за "червените" под наем за една година. Впоследствие потвърждение дойде и от италианския трансферен гуру Джанлука ди Марцио.

В понеделник 19-годишният футболист беше на трибуните на стадион "Витоша" в Бистрица, където изгледа домакинското 1:1 на "червените" срещу Хебър.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!