Централният нападател Александър Колев и десният бранител Александър Александров официално преподписаха договорите си с ЦСКА 1948, обяви официалният сайт на клуба.

По този начин „червените“ потвърдиха новината на БЛИЦ от събота вечерта, че Колев ще остане в тима. 29-годишният нападател беше пред напускане, тъй като договорът му изтече и не успяваше да се разбере с ЦСКА 1948 за условията на нов контракт. Всичко обаче се е променило с личната намеса на новия треньор Любослав Пенев.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Колев и Александров оставиха отлични впечатления у ръководството на ЦСКА 1948 и феновете със силните си изяви през пролетния дя на първенството след присъединяването си към отбора през зимната пауза.

35-годишният Александров се завърна при „червените“ и с рутината и качествата си допринесе за по-стабилното представяне в дефанзивен план на тима през пролетта, като изигра 11 двубоя в efbet Лига и 1 мач във Втора лига за дублиращия тим.

29-годишният Колев пък прикова погледите с впечатляващите 9 гола в 13 срещи в efbet Лига за „червените“, като добави и една асистенция. Нападателят със сериозен опит зад граница беше отличен и като Играч на 31-вия кръг в шампионата, след като наниза хеттрик във вратата на Арда при победата с 5:1 през май.