ЦСКА 1948 победи Хебър Пазарджик с 2:0 на стадион „Георги Бенковски“ (Пазарджик).

В третата минута на срещата Педриньо проби добре отляво и стреля към близкия десен ъгъл, но покрай вратата на Петър Дебърлиев. В 13-ата минута Никола Илиев получи в наказателното поле и шутира, но бе блокиран, а топката излезе в корнер.

В 20-ата минута Неделко Пишчевич пробва късмета си от около 20-ина метра, но опитът му бе много неточен.

В 31-вата минута Талис стреля директно от пряк свободен удар, но Дебърлиев с крак изби в ъглов удар. Минута по-късно Бирсент Карагарен проби отдясно и стреля към близкия ляв ъгъл, но над вратата.

В 34-ата минута Джонатан Перейра прати топката в мрежата, но попадението не бе признато заради засада.

Пет минути след това ЦСКА 1948 излезе напред в резултата. Антонио Вутов се възползва от сериозно неразбирателство в защитата на Хебър, за да отнеме топката, след което изведе Никола Илиев, а той не сгреши и се разписа за 0:1.

В последната минута от редовното време на първата част Карагарен навлезе в наказателното поле и стреля, Дебърлиев спаси, Ивайло Чочев отправи добавка, но ударът му бе блокиран и избит в корнер.

В 51-вата минута Симеон Василев проби отляво и центрира, последва блокиран удар, след което Никола Илиев добави, но вратарят изби в корнер. При последвалото центриране, вече в 52-рата минута, Ивайло Чочев с глава покачи на 0:2.

В 55-ата минута Олексий Збун отне топката около наказателното поле, след което нанесе удар по диагонала, но Даниел Наумов спаси.

Час игра след началото Антонио Вутов бе изведен сам срещу вратаря и стреля с външен фалц, но ударът му премина покрай вратата на Хебър.

В 63-ата минута на срещата Николас Пенев проби отдясно и центрира за Ангел Бастунов, който нанесе удар с глава, но покрай вратата.

До края на срещата темпото на игра значително спадна и до повече чисти голови положения не се стигна.

 

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024