ЦСКА 1948 се похвали с поредно попълнение. Младият вратар Димитър Тодоров от Поморие вече е футболист на "червените". 24-годишният футболист е юноша на Черноморец, минава през Нефтохимик преди да се озове на 20 километра от Бургас, както пееха класиците Берова и Марчинков.

"Първо искам да поздравя всички с новата 2020 година! Успех на всички в ЦСКА", каза Димитър Тодоров пред клубната телевизия на "армейците". 

"След като ни казаха, че Поморие няма да има професионален отбор, ме потърсиха няколко клуба, включително и тим от efbet Лига. Обади ми се обаче господин Кирил Котев. Бързо приех предложението му, на ЦСКА не се отказва", точни още вратарят.

"Нямам търпение да се запозная и да започна работа с Даниел Наумов, който се справя отлично и в ЦСКА, и в младежкия национален отбор", сподели още Митко. "Сигурен съм, че ще сме добри съотборници, а конкуренцията ще помогне и на двамата", добави Тодоров.

Той определи като свои силни качества играта с крака и реакцията, когато остане очи в очи с нападател. Възхищава се на Алисон от Ливърпул и Тер Стеген от Барселона.

Припомняме, че вчера ЦСКА 1948 привлече и Денислав Мицаков от Литекс. Преди него "червените" подписа още с опитните Даниел Младенов и Славчо Шоколаров, както и с Михаил Минков.