ЦСКА 1948 представи поредното си лятно попълнение. Младежкият национал Даниел Наумов вече е част от тима от Втора лига.

"ЦСКА 1948 е горд да представи още едно армейско сърце като ново попълнение. Вратарят Даниел Наумов беше привлечен от Лудогорец и подписа за 2 години. Дани е юноша на червените, част от набор 98 на треньора Галин Иванов, от който тръгнаха нашите любимци Герман Петров, Давид Стоянов, Йоан Маринов", написаха "червените" на клубния си сайт.

Наумов подписа контракт за две години и тази вечер се присъединява към тима в Боровец заедно със спортният директор Кирил Котев.

„Отново съм у дома! Само ЦСКА“, бяха първите думи на вратаря. „Впечатлиха ме плановете за развитие на клуба, които ми представи ръководството. Така че смятат трансферът за крачка напред. Познавам отлично Втора лига, напълно реално е да завършим първи. Друга цел няма. Конкуренцията на вратарския пост в ЦСКА е сериозна, но това ме радва“, каза още Дани.

Наумов е роден на 29 март, 1998 г. в Гоце Делчев. Привлечен е в школата на ЦСКА от Галин Иванов. На 17 години преминава в Лудогорец и прави дебют в професионалния футбол. Играе и за първия тим през сезон 2016/17 и печели шампионската титла. За кратко е преотстъпен във Верея. Участник в юношеските отбори на България, а в момента получава повиквателни за младежката селекция.