Втородивизионният ЦСКА 1948 и участникът в Лига Европа АЕЛ (Лимасол) завършиха 0:0 в контрола между двата тима, която се проведе в Правец. Кипърският тим стартира срещу Арис (Солун) във втория квалификационен кръг на втория по сила европейски клубен турнир и това и това бе една от основните му проверки преди въпросните срещи на международната сцена.

В първите 15 минути играта бе равностойна и двата тима си размениха по една добра атака - футболисти се озоваха сами срещу вратаря, но нападенията бяха спрени заради засада. След това играч на АЕЛ стреля опасно с глава след центриране от фаул, но покрай лявата греда, а в 20-ата минута негов съотборник нацели страничната греда след шут от десетина метра.

Последваха добри минути за „червените“ и пропуск на Васил Шопов, а в 42-ата минута при контраатака Сашо Александров изведе Денислав Александров сам срещу Возня, но нападателят не си спря добре топката и вратарят на кипърците му я отне.

След почивката играта продължи да е равностойна, но без положения до 76-ата минута, когато носителят на купата на Кипър организира опасна атака отдясно и футболист на АЕЛ излезе очи в очи с Михайлов, опитвайки се да го прехвърли, но без успех. До края на мача нито един от двата тима не успя да реализира някое от положенията си.