ЦСКА 1948 привлича в състава си албанския защитник и капитан на Влазния (Шкодра) Ерденис Гурища. Това става ясно от публикация във "Фейсбук" на финансовия благодетел на клуба Цветомир Найденов.

28-годишният десен бек, който дебютира за националния отбор на родината си през октомври и вече има два мача, ще подсили "червените" със свободен трансфер.

През последната кампания Гурища, който има и срещи за младежкия национален тим на Албания, записа 40 участия с 2 асистенции за Влазния, който играе за родния си клуб без прекъсване от януари 2015 година насам и има общо 223 срещи с 6 гола и 9 асистенции.

ЦСКА 1948 също така представи днес договора за новата екипировка на германската марка „Puma“, която ще облича отборите на клуба. Контрактът е за три години. 

"Партньорството между двете страни стана факт, благодарение и на българската верига и дистрибутор на спортни стоки и наш горд партньор „Sport Depot“. Това е страхотна възможност да припомним и да опитаме да повторим армейското постижение от сезон 1996/97 година", отбеляза изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов.

"Вярваме, че комбинацията между професионализма на клуба и нашата експертиза в екипировката, ще доведе до още по-добри резултатите и за двете страни.", заяви Светослав Налбантов, който е заместник търговски директор на „Sport Depot“.