ЦСКА 1948 записа втора победа по време на зимната си подготовка, след като се наложи с 2:1 над втородивизионния Монтана. Двубоят се преведе в Правец, а всички попадения паднаха през първото полувреме.

Още в десетата минута гол на Антонио Вутов беше отменен заради засада. Симеон Василев откри резултата четвърт час след началото на двубоя, когато получи добър пас от Вутов и прехвърли вратаря на Монтана Васил Симеонов.

20-минути по-късно силната игра на „червените“ се увенча с второ попадение. Талис се разписа при добавка, след като стражът на монтанци не успя да я улови топката след удар на Антонио Вутов.

Пет минути преди почивката Монтана получи право да изпълни дузпа, след като Ценов беше повален в наказателното поле, но Беманга стреля над вратата. Само минута по-късно тимът на Николай Митов успя да се разпише. При центриране от корнер Даниел Наумов не се намеси добре и Никола Борисов прати топката в мрежата.

В 57-ата минута изравнителен гол на Ивайло Тодоров беше отменен заради засада. Четвърт час преди края на мача Никола Илиев пропусна добра възможност да вкара трети гол за ЦСКА 1948. В последната минута Генадий Ганев се намеси добре при удар на Стивън Кирилов и запази аванса на отбора си.

Следващата официална контрола на ЦСКА 1948 ще се играе на 3 февруари, когато съперник на отбора на Николай Панайотов ще бъде елитният Хебър.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024