ЦСКА 1948 ще играе домакинските си мачове от новия сезон във Втора лига на Националния стадион ,,Васил Левски“. Това обяви изпълнителният директор Добрин Гьонов.

„Дългоочакваният момент настъпи. В петък ни предстои първи мач към връщането ни в елита и първи мач като професионалисти от три години насам. Считам, че направихме много добра подготовка и отборът ни е готов. Влязохме в професионалния футбол, отговаряйки на всички критерий.

Бюджетът ни е по-голям, защото се генерира по-голям интерес към нашия отбор. Съвсем скоро ще обявим, че успяхме да преподпишем с част от нашите спонсори на по-добри условия от предишните. Също така сме на прага на подписване на два големи спонсорски договора и се надявам, че другата седмица ще ги обявим. Имаме доста стабилен бюджет, с който е подсигурено всичко на отбора за сезона“, коментира Гьонов.

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев добави, че разполага с добра група от футболисти за началото на сезона и е доволен от направената селекция в клуба. ЦСКА 1948 гостува на Ботев (Гълъбово) в среща от първия кръг на Втора лига на 27 юли (петък).