Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев определи група от 18 футболисти за предстоящия мач със Сливнишки герой. Срещата е от междинния кръг на Югозападната Трета лига и ще се играе от 17:00 часа днес на стадион „ДИТ“ в квартал "Драгалевци". "Армейците", които сдадоха първото място на Хебър (Пазарджик), се надяват да си върнат лидерството още днес. ЦСКА 1948 има 17 точки, а Хебър е с 18 преди гостуването днес на третия Вихрен (16 точки).

В редиците на „червените“ няма контузени или наказани играчи. Футболистите на Валентин Илиев бяха в серия от пет поредни победи в шампионата, но записаха равен в трудното гостуване на Марек (Дупница) (2:2) в последния кръг, затова трите точки в днешното домакинство са задължителни за "армейците". 

Както вече стана ясно, Сливнишки герой привлече Светослав Петров (39-годишен), който днес ще се изправи срещу Вальо Илиев и Емил Гъргоров. През 2003 година Петров и Бадема ликуваха заедно с шампионската титла с любимия си ЦСКА. Днес обаче ще бъдат противници на терена.

Групата на ЦСКА 1948 за мача със Сливнишки герой:
Вратари: Христо Бахтарлиев, Ивайло Сайков
Защитници: Кирил Котев, Герман Петров, Тони Стоичков, Денис Пидев, Христо Митев, Милен Кикарин, Давид Стоянов
Полузащитници и нападатели: Веселин Васев, Милен Иванов, Ивайло Цветков, Томислав Павлов, Николай Хаджиниколов, Андон Гущеров, Йоан Маринов, Калоян Стефанов, Емил Гъргоров

ЮГОЗАПАДНА ТРЕТА ЛИГА - 8 КРЪГ

27 септември 2017 г. (сряда), 17:00 часа
Ботев (Ихтиман) - Пирин (Разлог)
Германея (Сапарева баня) - Чавдар (Етрополе)
ОФК Елин Пелин - Миньор (Перник)
Вихрен (Сандански) - Хебър (Пазарджик)
Беласица (Петрич) - Балкан (Ботевград) (в Коларово)
Свобода (Пещера) - Банско
ЦСКА 1948 (София) - Сливнишки герой (Сливница)
Рилски спортист (Самоков) - Марек (Дупница)  
Пирин (Гоце Делчев) - Септември (Симитли)