ЦСКА 1948 обяви привличането на таланта Мартин Хайдаров. Той е третото ново попълнение на тима след Борислав Дамянов и Емануил Личев. 

17-годишният Хайдаров е един от смятаните за големи таланти у нас. Юношеският национал бе основен играч в старшата възраст на Левски, а също така е викан и в мъжкия тим. Дебютира в контролата с Витоша през септември, която завърши 1:1.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

През ноември Хайдаров обаче си тръгна от Левски без предизвестие заради неизплатени заплати. 

ЦСКА 1948 пребори конкуренцията на няколко родни клуба за подписа на таланта, който през януари 2021 година навършва 18 години.

Хайдаров е печелил куп награди и трофеи като юноша на Ботев (Пловдив) и Левски. Той е отлично познат на треньора на "червените" Красимир Петров, който бе негов наставник в старшата възраст на Левски.

Младият състезател е обличал екипа на България в няколко възрасти при юношите, включително в селекциите на "лъвовете" U16 и U17. Хайдаров изрази задоволство от трансфера в ЦСКА 1948. Той не скри и удовлетворението си, че при "червените" отново ще работи с бившия си треньор от "Герена", както и с легендата на българския футбол Красимир Балъков.

 

Мартин Хайдаров е червен! ️ Повече за третото ново попълнение на ЦСКА през зимната пауза четете тук: https://bit.ly/2XkD4Qi #CSKA1948

Публикувахте от ЦСКА 1948/ CSKA 1948 в Четвъртък, 7 януари 2021 г.