ЦСКА ще изиграе първата си контрола за годината. Мачът с руския Балтика (Калининград), който е с начален час 15:15, ще се играе в Агия Напа. От групата отпадна Кирил Котев, поради контузията, получена на вчерашната тренировка на отбора. Възможно е обаче Котев да не е в групата, защото е пред трансфер, като най-близо до подписа му е немския Карлсруе. 

Очаква се днес своя дебют с червената фланелка да направят новите попълнения Ивайло Петров, завърнал се в ЦСКА след кратък престой в Кипър, Йордан Минев, Давид Да Силва, Руи Мигел и Дормушали Саидходжа, както и за дошлите на проби Омодиагбе, Асен Николов, Алауса и Пиетробон.

Футболистите на шампионите, които няма да вземат участие в днешния мач, се включиха в сутрешното занимание на един от тренировъчните терени в Агия Напа. Това са Иван Караджов, Кирил Котев, Александър Бранеков, Викторс Морозс, Александър Тонев, Николай Чипев, Мартин Тошев, Гардар Гунлаугсон, Веселин Стойков и Цветан Чурлинов.

Групата за мача: Ивайло Петров, Даниел Беконо, Иван Иванов, Йордан Минев, Филипе Машадо, Ели Маркес, Павел Виданов, Кристиан Узунов, Емануел Омодиагбе, Маркиньос, Тодор Янчев, Йордан Тодоров, Давид Да Силва, Асен Николов, Руи Мигел, Кабиру Алауса, Дормушали Саидходжа и Херман Пиетробон./БЛИЦ