Собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов няма да гледат на живо шампионатния мач на тима срещу Черноморец. Срещата е днес от 20:00 часа на стадиона в Бургас. Шефовете на “Титан” явно не смятат за нужно да са край отбора и няма да пътуват до морския град.

За сега не е ясно, дали отсъствието им от трибуните се дължи на факта, че скоро ще сдадат властта на “Армията” или просто, защото се опасяват от студено посрещане в морския град. Както е известно, Борисов и Иванов още не са платили дълга си към Черноморец за трансфера на Мишел Платини, а с кражбата на Анисе допълнително нажежиха отношенията с бургаския клуб.

За разлика от официалните собственици на ЦСКА претендентът за нов началник – депутатът Емил Димитров, вече е заявил присъствието си в ложата на стадиона в квартал “Лазур”. Димитров, който е един от инициаторите на комитета за спасение на клуба иска да е близо до отбора и прави всичко възможно да присъства на всеки мач. През седмицата той изгледа дори и контролата на “червените” с Локо (Мз) (2:2).