ЦСКА ще бъде без шестима от основните си футболисти в срещата с ФК София 2010, научи БИИЦ. Мачът е тази вечер от 18:30 часа на стадион "Българска армия" и е от областните квалификации на турнира за Купата на България. Двубоят ще бъде предаван директно по Диема Спорт 2.

Предвид очакванията за лесна победа, треньорът Христо Янев реши да даде почивка на някои титуляри, за да ги съхрани за предстоящото в неделя домакинство на Чепинец (Велинград) от първенството на Югозападната "В" група. БЛИЦ разбра, че извън групата за мача тази вечер са Александър Бранеков, Борис Галчев, Ангел Грънчов, Стоян Колев, Милен Кикарин и Самир Аясс.

Сред избраниците на Янев пък е 14-годишният защитник от школата на ЦСКА Валентин Антов, който вече дебютира за мъжкия отбор по време на лятната подготовка. Големият талант почти сигурно ще получи минути за изява срещу София 2010, който е воден от работилия дълги години в "Левски" Бисер Хаздай.

Вероятният стартов състав на ЦСКА
: Анатоли Господинов, Васил Попов, Кирил Динчев, Божидар Чорбаджийски, Виктор Райчев, Иво Иванов, Владислав Узунов, Радой Божилов, Павел Головодов, Николай Цветков, Костадин Хазуров

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА