ЦСКА ще бъде без Стойчо Младенов в следващия кръг срещу Лудогорец. Треньорът на "червените" беше изгонен от пейката в скандалния мач на "Тича", в който съдията Станислав Тодоров жестоко поряза "армейците" и Черно море победи с 2:1.

В 87-ата минута Младенов реагира бурно след спорно решение на топрефера. Съдията от Шумен веднага отиде при Екзекутора на Ливърпул и го накара да напусне резервната скамейка. Секунди след това Тодоров изгони и Анатоли Нанков, който също бурно му се нахвърли, искайки му обяснение за безумното съдийство.

Чест прави на Стойчо Младенов, че си тръгна от "Тича", стискайки ръката на Георги Иванов. Странно обаче е защо Станислав Тодоров не посмя да изгони Гонзо далеч по-рано, когато наставникът на "моряците" изрита бутилка с минерална вода на терена.

Заради червените картони на Младенов и Нанков, двамата ще търпят наказание и "горят" за сблъсъка с Лудогорец на 10 ноември на "Армията". При това положение на пейката на ЦСКА ще бъдат помощник-треньорите Илиан Василев, Роко Перота и Стойчо Младенов-младши.

Другият удар за "червените" е, че Джаксън Менди също ще бъде наказан срещу Лудогорец. Снажният бранител на ЦСКА получи петия си жълт картон от началото на сезона в днешното гостуване на "Тича".

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ