Ръководните фактори в БФС, които днес дадоха пресконференция относно бъдещето на ЦСКА, заявиха, че от клуба не е постъпила молба за включване в четвърта дивизия. Както е известно, такъв вариант се появи заради заплахата за отнемане на точки от актива. Отлагането на една от подгрупите в четвърта дивизия също даде повод за спекулации, че е заради очакването ЦСКА да се присъедини към групата.

"Едната група е с 12 отбора, а другата - с 14. Тези първенства ще завършат на 5-6 декември. В тези групи е и Локо Сф. До този момент няма индикации, че ЦСКА желае да играе в тази група. Ако не дай Боже се стигне до отнемане на точки и изваждане на отбора от "В" група, няма как да започне отново сезонът за тях. Не може да ги включим по средата на сезона“, заяви Антон Попов.

Борислав Попов уточни на въпрос, ако например се появи ново дружество ЦСКА в следващите дни и поиска да бъде включено в четвърта дивизия: "Все пак това е най-ниското ниво, футболът е масов, така че има възможност. На това ниво не се гледа като при професионалистите."