ЦСКА записа победи с 3:1 над Левски и 1:0 над Стяуа на шестия международен футболен турнир за юноши "Юлиян Манзаров". Както е известно, младите "армейците" паднаха с 0:2 от Литекс в първата си среща от група "Б" на надпреварата. Срещу "сините" и румънците обаче талантите от школата на ЦСКА се представиха далеч по-добре и заслужено грабнаха победите, което ги класира на финала.

Със сигурност по-сладка за ЦСКА е победата на кръвния враг Левски. Благодарение на успеха "армейците" прекъснаха кошмарната си серия от 17 мача, в които така и не можаха да победят "сините".

Първото полувреме завърши 1:1, но през втората част "армейците" прекършиха съперника. В 15-ата минута Иван Горанов откри за Левски, а в 33-ата Спартак Георгиев вкара за 1:1. ЦСКА стигна до крайния успех с попадения през второто полувреме на Тони Костадинов в 49-ата минута и Виктор Атанасов в 71-ата.

В другата среща от група "Б" румънският Стяуа победи с 2:1 Литекс. Със сигурност на тазгодишното издание на турнира "Юлиян Манзаров" ще има нов шампион, след като миналогодишния Левски няма шансове да се класира на финала. /БЛИЦ