Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

ЦСКА подготвя поредна мащабна селекция. Поне 12 нови играчи може да подсилят "червените" до края на месеца. ЦСКА очаква тази вечер или най-късно в неделя двама португалски национали. Това са Виториньо Антунеш Пачеко и Фабио Нунес, пише "Тема спорт".

Първият е бивш футболист на Рома и играе като ляв бек. Антунеш е направил дебюта си за "вълците" в мач срещу Манчестър Юнайтед. Нунес е 19-годишен, действа като ляво крило и за последно е играл за втория отбор на Парма.

Пачеко започва кариерата си в отбора на родния си град Фреамунде. През 2007 година е взет под наем от италианския гранд Рома с опция за закупуването му. Официалният му дебют за "вълците" е на 12 декември 2007-а в мача от груповата фаза на Шампионската лига срещу Манчестър Юнайтед. Двубоят се играе в Рим и завършва 1:1. След него Пачеко е избран за играч на двубоя от клубния сайт на Рома. Дебютът му в Серия "А" е при побеедата с 2:0 над Катания на 20 януари 2008-а, когато се появява на терена като резерва.
http://www.zerozero.pt/img/jogadores/62/90862_ori_fabio_nunes.jpg
Любопитното е, че на 20-годишна възраст левият бек дебютира за представителния тим на Португалия, за който има 3 срещи.

19-годишното ляво крило Фабио Нунес пък е една от младите надежди на португалския футбол. Започва кариерата си в школата на Портимонензе, а през лятото на 2011-а преминава в италианския Парма. Нунес обаче е използван само в Примаверата на отбора, като през този сезон записа 17 мача и 3 гола за втория състав. Той е част от националния отбор на Португалия до 20 години, а първият му и засега единствен гол с националната фланелка е в контролата с младежите на Словакия до 21 години, завършила с победа 2:1 за Португалия в началото на тази година.

Сигурни за ЦСКА са 17-годишните африканци Коне, Драме и Чуто. Христо Янев и юношата Кристиян Петров вчера подписаха договори с клуба. Абел Анисе също ще играе за "армейците". В понеделник в София пристига Килиън Шеридън, който, ако склони да намали заплатата си, ще остане в отбора.

Освен изброените имена ЦСКА планира да привлече още трима или четирима нови футболисти, с които в момента се водят преговори. Избира се между двама вратари, като единият е чужденец.