Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

В ЦСКА явно ще търсят нови попълнения до последния възможен момент, след като голяма част от плановете им за селекцията се провалиха. За момента най-сериозен шанс да облече червената фланелка има парагвайският национал Маркос Риверос. Днес той окончателно трябва да даде отговор на офертата на ЦСКА. Неговият настоящ клуб - Насионал (Асунсион), е приел предложението на "армейците" за едногодишен наем, остава единствено халфът да договори личните си условия.

"Ако не е съгласен с предложените му условия, имаме готовност да изслушаме какви са неговите желания. На 80% съм сигурен обаче, че сделка ще има и той ще дойде под наем в ЦСКА", заяви пред "Тема Спорт" мениджърът, който движи трансфера - Николай Ишков.

Нищожна е обаче вероятността ЦСКА да си върне Райс Мболи. Неговият агент Мирчо Димитров разкри, че "червените" още дължат пари на Криля Советов за предишното преотстъпване на алжирския вратар и независимо дали Мболи иска отново да играе в ЦСКА, това не зависи само от него.

"От ЦСКА трябва първо да се разберат с руснаците. Иначе към момента няма постъпили оферти и запитвания за Райс от никой отбор и не е ясно къде ще играе той през новия сезон", коментира Димитров.

Спряганият като заместник на Жуниор Мораеш португалски нападател Тиаго Таржиньо също няма да идва в ЦСКА. Предполага се, че информацията за интерес на "червените" към него е просто опит на агента му да вдигне цената на клиента си.