ЦСКА чака двама нови парагвайци следващата седмица. Както е известно, треньорът Любослав Пенев и шефът Димитър Борисов бяха в южноамериканската страна, за да преговарят с нападателя Пабло Веласкес, който е собственост на Либертад, но играе за Рубио Ню. Идването му на “Българска армия” обаче пропадна.

“Относно парагваеца нали знаете – майка му не го пусна. Другата седмица обаче може да очакваме други две имена от Парагвай”, каза Димитър Борисов. Един от чаканите футболисти е Габриел Енрике Меза, който играе като ляв бранител в Насионал.

Днес окончателно ще стане ясно дали ЦСКА ще успее да картотекира новите си попълнения. Клубът има задължения към бившите си футболисти Митя Морец и Ненад Настич и вчера БФС отряза “червените” за картотеки. От клуба в Борисовата градина обещаха, че днес ще депозират дължимите малко над 150 хиляди лева, след което чакат решението на комисиите на футболната ни централа. Срокът за картотекиране за 3-ия квалификационен кръг на турнира Лига Европа изтича днес в полунощ./БЛИЦ