ЦСКА може да привлече брата на Жуниор Мораес – Бруно. 27-годишният нападател е бивш играч на португалския гранд Порто. Той има 17 мача за "драконите" в местното първенство, два изиграни двубои в Шампионската лига и за Купата на страната. Техничният футболист беше част от състава на Жозе Моуриньо, който през 2004 година спечели Шампионската лига. Тогава Бруно Мораес играе и в двата мача с Реал Мадрид в груповата фаза, както и в срещата с Манчестър Юнайтед от елиминациите.

В момента бразилецът се подвизава в португалския средняк Униао Лейрия, но иска да напусне клуба. От ЦСКА са готови веднага да го ангажират, но само при условие, че той успее да уреди взаимоотношенията си със сегашния си тим и за него не трябва да се плаща трансферна сума, пише "Тема спорт". Ако пристигне в Борисовата градина, Бруно ще се събере заедно с брат си Жуниор Мораес. Двамата са играли малко в края на 2010 година в румънския Глория (Бистрица).

Бруно Мораес е роден на 7 юли 1984 година в Бразилия. Висок е 180 сантиметра, играе като чист нападател. Започва кариерата си през 2002 година в Сантос, а през следващата година преминава в Порто. За седемте години престой при “драконите” е преотстъпван на Витория Сетубал и Рио Аве, а през 2010 година подписва с румънския Глория Бистрица. Миналата година отива в португалския Навал, а през юли парафира с Униао Лейрия, но засега е изиграл само един мач. Бруно Мораес е два пъти шампион с Порто на Португалия – 2004, 2007, веднъж печели Шампионската лига през 2004 година./БЛИЦ