ЦСКА очаква Стивън Сънди на прегледи във вторник сутринта. Това обяви Стойчо Младенов пред официалния сайт на клуба, след като отборът замина за първия си лагер в Ксанти (Гърция).

"Както вече е известно подготовката ни ще премине на два етапа – лагерът в Гърция е до 20 януари, както и този в Турция. До дни ще сме наясно с имената на съперниците за контролите, като за Ксанти има вариант да играем с аматьори, поради факта, че професионалните гръцки отбори играят мачове от различните нива на първенствата. Това може да наложи необходимостта на връщане от Ксанти да минем през Сандански и да играем контрола с някои от отборите, които ще се подготвят там. С нас за Гърция не пътува Марсиньо, на когото лично съм дал ден отсрочка. Той чака второ дете всеки момент. Очакваният от всички нас Стивън Сънди трябва да мине прегледи в София, утре сутринта (вторник), след което заедно с Марсиньо ще се присъединят към нас в Гърция", заяви Стойчо Младенов.

"Продължаваме да търсим футболисти за постовете ляв защитник и централен нападател. Имаме варианти и работим по тях. Привлечените от нас играчи отговарят на концепцията ни за игровия облик на ЦСКА, който ще налагам през пролетта. Набелязаните цели също трябва да покриват тези изисквания. Готови сме и ще предоставяме информация, за да държим в течение привържениците”, допълва Екзекутора на Ливърпул./БЛИЦ