Феновете на Стяуа опровергаха съмненията, че няма да присъстват на мача с ЦСКА от Лига Европа в четвъртък от 20:30 часа. Огромни опашки имаше на касите около стадиона в Клуж, където ще се проведе срещата.
 
Истинска истерия е обхванала привържениците на румънския гранд за мача с “червените”. Президентът на ЧФР Клуж Юлиу Мурешан заяви, че подобен интерес в града към футболна среща е имало само за сблъсъка на неговия тим с Челси в Шампионската лига.
 
Грандът от Букурещ обаче е счупил рекорда, поставен от мача за груповата фаза на най-престижния клубен турнир през сезон 2008/09. “Сините” от Лондон спечелиха гостуването си в Клуж с 2:1, след като първата среща между двата тима на “Стамфорд Бридж” бе завършила 0:0.
 
“Малко ревнувам. Стяуа продаде повече билети за мач в Клуж, в който дори не участва местен клуб. Ние не сме постигали такъв резултат в първия ден на продажбите дори за мача с Челси”, призна Мурешан пред телевизия “Дигиспорт”.
 
Както е известно, 10 000 пропуска бяха продадени за броени часове в първия ден, в който започна продажбата на пропуските. Капацитетът на стадион “Д-р Константин Радулеску” е 23 500 места, като се очаква да няма празни седалки. /БЛИЦ