Ръководството на ЦСКА е на път да измисли поредния си странен ход, само и само да погаси някои от дълговете си. Този път „червените" са твърдо решени да раздават футболисти на тимовете от „А" група, само и само да спестят някой лев, пише вестник "Меридиан Мач". Набелязаните играчи за харизване са твърди резерви в схемата на Гьоре Йовановски - Димитър Илиев и Борис Галчев.

Първият почти сигурно ще се завърне в Миньор (Пк) през зимата. От Перник продължават да плашат с ФИФА за 160-те хиляди лева, които ЦСКА им дължи за Румен Трифонов. Именно заради това „армейците" ще пратят бившия капитан на Локо (Пд) на „Стадиона на мира". Илиев игра много силно в Миньор през миналия сезон, като дори се отчете с няколко гола в „А" група.

От Пирин пък постоянно заплашват ЦСКА заради дълга им за Спас Делев и Борис Галчев. Именно заради него вторият ще бъде пратен обратно в Благоевград. Галчев започна като титуляр сезона при „армейците”, но след смяната на Павел Дочев с Гьоре Иовановски изпадна в трета глуха. Все още обаче не ясно дали от Миньор (Пк) и Пирин ще приемат играчи вместо пари./БЛИЦ