Юношите на ЦСКА, родени през 1999 година с треньор Иван Атанасов, размазаха ДИТ с 8:0 в мач за първенство. Двубоят се игра на изкуствения терен на стадион “Академик”. По 2 гола за “червените” реализираха Георги Божилов, Радослав Живков и Мартин Ачков. По един път се разписаха Мишел Милчев и Георги Костов.
 
“Посвещаваме тази победа на Спас Джевизов, който вчера имаше рожден ден. Той пожела на момчетата да постигнат голяма победа и ето че това вече е факт”, заяви пред БЛИЦ наставникът на тима Иван Атанасов.
 
Той разкри, че неговите възпитаниците ще получат като награда огромна торта.
 
“Когато поех отбора, всички казваха, че това е най-проблематичният тим в школата на ЦСКА. Но с труд, с желание и най-вече с таланта, който притежават момчетата, успяхме да опровергаем тези твърдения. Предстои ни още много работа, но аз съм работохолик и вярвам в своите възможности, както и в потенциала на младите футболисти. А потенциалът им е огромен. Важното е да бъде развит. Сигурен съм, че в скоро време в ЦСКА отново ще има отлични терени за тренировки, така както беше преди години. Сега се стягаме за вечното дерби с “Левски”, което на 5 октомври от 12 часа на “Герена”, добави Атанасов.