ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

ЦСКА разби Литекс с 5:1 в контролна среща, която беше в края на проведения от „армейците“ лагер в Тетевен. Двубоят беше засекретен от треньорския щаб на „червените“ и до него не бяха допуснати представители на медиите.

Срещата се проведе в две полувремена по 30 минути. Литекс откри резултата в 17-ата минута с гол на Илиян Капитанов, който направи самостоятелен пробив и с много силен удар прати топката в мрежата на Димитър Евтимов. Девет минути по-късно Браян Морено изравни за ЦСКА, а в 28-ата столичани направиха обрат с попадение на Жираир Шагоян. Асистенции и за двата гола направи Джонатан Линдсет.

За втората част треньорът Нестор Ел Маестро направи три промени в състава си и в игра се появиха стражът Марин Орлинов, Марселино Кареасо и Майкъл Естрада, които замениха Димитър Евтимов, Джонатан Линдсет и Амос Юга.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Осем минути след подновяването на играта Мено Кох реализира третия гол за „армейците“, който дойде след подаване на Шагоян. Десет минути преди края точен беше Майкъл Естрада, а шест минути по-късно и Сейни Санянг се записа сред голмайсторите.

Припомняме, че на 9 септември, по време на друга пауза в шампионата заради мачове на националните отбори, ЦСКА също проведе секретна контрола с Литекс. И тогава „армейците“ спечелиха с 5:1, след като първо се оказаха догонващи в резултата.

Другата събота (21 октомври) ЦСКА гостува на Пирин. Двубоят от 14 кръг на efbet Лига по програма трябва да започне в 19:00 часа.

Стартов състав на ЦСКА: 25. Димитър Евтимов (в), 15. Тибо Вион, 4. Мено Кох, 13. Браян Кордоба, 3. Сейни Санянг, 21. Амос Юга (к), 17. Емануел Шакич, 10. Жираир Шагоян, 7. Джонатан Линдсет, 28. Браян Морено, 30. Данило Асприля

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!