ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА гостува на Берое в мач от осмия кръг на efbet Лигата, а двата тима са на различни полюси като настроение след началото на сезона.

„Армейците“ стартираха неубедително и в момента са десети в класирането с 9 спечелени точки от шест изиграни двубоя. В Стара Загора се радват на успешен дебют на клуба при новите собственици. Тимът на Густаво Араголаса беше събран в движение, но въпреки това натрупа 13 точки до момента, с което е четвърти във временното класиране. Отличните впечатления не могат да бъдат развалени дори и от тежката загуба с 0:5 от Лудогорец в предишния кръг.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

ЦСКА и Берое обаче днес може да поставят истински антирекорд в историята на сблъсъците помежду си. На терена ще излязат най-малко български титуляри в цялата статистика на противопоставянето между двата отбора.

В най-добрия случай треньорите Густаво Араголаса и Нестор Ел Маестро може да пуснат по двама родни играчи в стартовите си състави. Най-вероятно обаче на стадиона в Стара Загора от началото ще излязат 20 чужденци, а единствените българи ще бъдат Викторио Вълков от Берое и Християн Петров от ЦСКА.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!