ЦСКА и Левски проявяват сериозен интерес към младежкия национал Дани Кики от Локо (Пловдив). БЛИЦ научи, че двата ни гранда спрягат нападателя от сирийски произход за летните си селекции. Собственикът на “смърфовете” Коко Динев преди няколко дни предложи нов договор на Кики, тъй като неговият изтича през юни, но футболистът е отклонил предложението и със сигурност няма да остане на “Лаута” след края на сезона.

В момента скандалният футболист, който до скоро бе изваден от първия състав, може да преговаря с други клубове, тъй като до края на контракта му с Локомотив остават по-малко от шест месеца. Мениджър на играча от известно време е Лъчезар Танев и именно той има основна роля за отхвърленото предложение за удължаване на договора със “смърфовете”, признаха запознати със случая. Агентът се надява през лятото да продаде Кики на Левски или ЦСКА, от което ще прибере солидна сума от трансфера.

Нападателят бе пред трансфер на “Армията” през зимата, но тогава заяви, че обича Локомотив и ще остане през пролетта в отбора./БЛИЦ