Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов явно обмисля треньорска рокада, ако тимът не спечели Купата на България. В сряда “червените” излизат от 19 часа на Националния стадион срещу Славия в спор за държавния трофей. В Борисовата градина се говори, че босът изчаква развоя на финалната среща, за да реши окончателно за Милен Радуканов.
 
“До този момент никой от босовете не е отишъл при Милен, за да му каже, че ще му предложат нов договор. Това тяхно мълчание държи в пълна неизвестност както Радуканов, така и целия треньорски щаб. Явно финалът се явява ключов момент за бъдещето на наставника, макар че никой от ръководството не е обявил, че ще се стигне до рокада при загуба от Славия”, коментират запознати.  
 
Те добавиха, че самият Радуканов е изключително мотивиран да вдигне купата, която ще бъде негова първа в треньорската му кариера.
 
“Милен е подготвил начин, за да надъха играчите, както го направи преди победата с 3:1 срещу “Левски” на “Герена”. Той знае, че трябва да спечели финала и бъдете сигурни, че ще триумфира. Пък тогава шефовете няма начин да не му предложат договор”, отсякоха пред БЛИЦ близко до Радуканов.