ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

ЦСКА удари Левски с 1:0 на "Герена" в мача между дублиращите тимове от деветия кръг на група "Б" в Югозападната Трета лига. Марк-Емилио Папазов (17) вкара единствения гол пред погледа на Наско Сираков, който преди срещата посрещна лично представителите на "армейците" Филип Филипов и Трифон Попов. Любопитното за голмайстора е, че той започва в ДЮШ на "сините", но след това се мести на "Армията". Наставникът на първия тим на "сините" Станимир Стоилов и част футболистите му също изгледаха двубоя.

В първия четвърт час нямаше интересни ситуации пред двете врати. "Сините" атакуваха повече и Марков на два пъти опита удари по диагонал, като в първия случай Шаламанов се намеси, а при втория топката премина встрани от вратата.

В 17-ата минута дълго подаване намери Марк-Емилио Папазов, който преодоля подхлъзналия се Иван Андонов и вкара в опразнената от бившия страж на Фиорентина врата. До края на първата част домакините не успяха да отвърнат на удара.

Winbet - победата е емоция! (18+)

След почивката играта бе предимно в центъра и с малко положения пред двете врати. След час игра Килов шутира от далечна дистанция, но покрай пазената от Шаламанов врата на гостите. Малко по-късно и Александров от „червените“ пробва изненадващ удар отдалеч, но вратарят Андонов улови.

Голмайсторът Папазов имаше най-чистото положение през втората част при идентична ситуация като за попадението през първото полувреме. Той излезе сам срещу Андонов, но този път опита прехвърлящ удар, който кацна на напречната греда. Минутки след това грешка в половината на ЦСКА можеше да коства много на "червените". Василев шутира и бранител на гостите блокира с тяло. Отново той имаше шанс в 81-ата минута, но за втори път бе блокиран от противников защитник. 

Василев имаше и трета възможност до края на мача, след като неговите съотборници сътвориха чудесна атака по левия фланг и той получи пас от Килов, но не успя да намери очертанията на вратата. Стрински пък стреля слабо в тялото на Шаламанов от почти същата позиция.

След успеха си ЦСКА II излезе на четвърто място с 11 точки. Левски II заема девета позиция с 5 точки. Лидер е Костинброд с 22 точки след 8 победи и едно равенство, пред Кюстендил и Оборище с по 15 точки.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК