ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Нападателят Данило Асприля направи изявление за колумбийското радио „El VBar de Caracol Radio“. 34-годишният футболист на Бейтар (Йерусалим) обясни какво се случва с него заради информациите, че е предпочел да играе за Индепендиенте (Санта Фе), въпреки предварителната договорка да премине в ЦСКА с двегодишен договор.

БЛИЦ първи писа, че „армейците“ са пратили човек до Израел, за да приключи преговорите, след като от Бейтар поискаха финансова компенсация. Вчера в Колумбия обявиха, че бившият нападател на Литекс се е разбрал с Индепендиенте, където е играл преди 10 години.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

„В момента съм в Израел. Опитвам се да оправя бързо нещата с клуба. Очаквам да ме освободят и да се върна в Колумбия. Вече имам споразумение със Санта Фе. Водя преговори с ръководството на Бейтар (Йерусалим) още преди края на миналия сезон. Имах опция за подновяване на договора, но ги помолих да ме пуснат в Колумбия, защото исках да се върна. Вярвам, че всичко ще се реши в следващите няколко дни. Истината е, че наистина искам да се върна в родината“, заяви Асприля.

„Помня престоя си в Индепендиенте през 2013 г. Имахме добър отбор и нямах много шансове за изява. Всеки път, когато играех, се представях добре. След това преминах в Патриотас и ми потръгна. Направих следващата крачка. Отидох в Европа, в България. Понякога гледам много колумбийски футбол. Повечето нападатели са над 30 години и се справят добре. Това ме кара да искам отново да играя в Колумбия и ако всичко върви добре и се върна, мисля, че ще се справя“, допълни опитният реализатор.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!